Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ktorej firmy zbiornik podpasuje zamiast tego co mam w aucie

devon00
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dobra ide cyknac fotke jak nie uda mi sie znalesc tego reduktora to powiesz mi po fotce gdzie on jest :)

dsc06754zo.th.jpg

dsc06753s.th.jpg

dsc06753s.th.jpg

do reduktora sie nie dostane jest na dole pod aku blizej kola lewego dojsc zeby tam zrobic foto to nie dam rady...jak cos w ogole mowia ci te foty to daj znac w razie czego moge zdjac obudowe silnika

wtryski to Valdemary, jak skalibrujesz to może i pojeżdżą, ale kwalifikują się do zmiany na coś lepszego, w całym zabiegu koszt znikomy, lubryfikacja do wywalenia (to ta butelka plastikowa z korkiem), no i ten reduktor, nie wiadomo,

no tez cos czytalem ze ta lubryfikacja to pic na wode jesli chodzi o primere...kurde chyba zdecyduje sie na wywalenie wszystkiego bo niby komp pokazuje spalanie PB 9/100 ale zainwestowalem juz 600zl za sama butle plus 150zl gazu ktory w niej jest....Dino jakis kosztorys od Ciebie?

reduktor najdrozszy ?

OK, dowiem się i dam znać, bo ostatnio trafiały się same 6 do montażu :D

bede Ci bardzo wdzieczny za szczegolowe info ile moga kosztowac wszystkie czesci...jutro jade rano do gazownika zeby obadal temat ale jak bede mial jakies wstepne info od Ciebie bede wiedzial na czym stoje

no to mnie gazmen sprowadzil na ziemie wszystko co pod maska do wymiany lacznie z reduktorem cena 1600zl :/....bylem u kumpla na warsztacie i stwierdzil ze to duzo..czy to normalne przy sekwencji? Gazmen twierdzi ze jest duzo roboty zeby wszystko wywalic...stwierdzil ze latwiej robic nowa cala niz wymiane

fakt, że łatwiej wkładać nową niż demontować, bo dodatkowo wchodzi czas na demontaż, no ale cene tez dął taką sobie :D, a Twój kolega nie da rady Ci zmienić?? a graty pewnie bym załatwił i z wystrojeniem też pomógł.

a co wogóle zaproponował??

Dino konretow nie dal jesli chodzi o firme...a mogl bys mi zrobic oferte na same czesci? kumpel w swoim aucie sam zakladal cala instalke mial tylko papiery na butle a tak dziala sam i mowil zeby zamowic czesci i mozna wszystko ogarnac....zrob liste czesci oraz ceny jakie bym potrzebowal razem z reduktorem...koles u ktorego bylem powiedzial ze musi wywalic wszystko i zostawic tylko miedziany przewod ktory idzie od butli do przodu auta

a co sobie zakładał, Twój kolega, ??

www.drypa.pl, tu chyba jest najtaniej w sieci,

tofu shark1500 to reduktor tech 214 to komp barracuda to wtryski? mozesz podac konkretne oznaczenia?

reduktor znalazlem z kompem i z wtryskami juz lipa...wtryski trzeba dobrac jakos odpowiednio do danego silnika?

no i to jest to, kupujesz 4 szt i jest gitt do tego rozdzielacz na 4 wyjścia lub trójniki tak jak montowałem w P12 Leszka

wtryski jakie mam w aucie to firma valtec tyle udalo mi sie odczytac

i wyczytalem ze to jakis badziew :/