Gość marekpc Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam Przeszukałem internet i nie znalazłem, a koledzy w pl mają to w dowodzie rejestracyjnym. Potrzebne mi dopuszczalne masy przyczep z hamulcem i bez dla wp12 silnik 2.2dti. W dowodzie rejestracyjnym pl chyba na ostatniej stronie. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam Przeszukałem internet i nie znalazłem, a koledzy w pl mają to w dowodzie rejestracyjnym. Potrzebne mi dopuszczalne masy przyczep z hamulcem i bez dla wp12 silnik 2.2dti. W dowodzie rejestracyjnym pl chyba na ostatniej stronie. Z góry dzięki. moge cii podać fdla nyski 1.8 O.1 1500kg O.2 750kg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekpc Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki. Czy masy mogą zależeć od silników czy wszystkie wp12 mają tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki. Czy masy mogą zależeć od silników czy wszystkie wp12 mają tak samo? raczej nie standardowo masa przyczepy najazdowej ma polowę masy pojazdu holojucego a z hamulcami podwójna masa najazdówki dotyczy to oczywiscie aut osobowych i jako dmc nie mozesz przekroczyc 3,5t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Moja masa to 1463kg a przyczepy jw. 1500/750kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekpc Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.