Gość juro Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam jestem nowym uzytkownikiem Almery jak i tego forum , szukałem w poprzednich wątkach ale nie mogę opanować tej wyszukiwarki Pytanie : moja almerka jest po wypadku i padły napinacze pasów , dziś je zdemontowałem i chciałem posuzkać używek na allegro ale tam są dostępne tylko z napinaczami pirotechnicznymi a moje nie mają takiego cuda... czy mogę u siebie zainstalować te pirotechniczne ? Nissan Almera 1.4 z 99r. nie wiem za bardzo jakie wyposażenie ale miał poduszkę kierowcy i alarm proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A na szrotach patrzyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juro Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 wczoraj obdzwoniłem i nie ma nigdzie ... jak się okazało moja wersja jest jakaś między liftingowa i mam napinacz elektryczny taki jak w n16 a mocowanie jak z n15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 witam,ja mam do sprzedania pasy z anglika 1998,po lifcie, powinny pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juro Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 a możesz podesłać mi zdjęcia ? jeśli byłyby dobre chętnie wezme ... moj e-mail maciek-czyz@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 a możesz podesłać mi zdjęcia ? jeśli byłyby dobre chętnie wezme ... moj e-mail maciek-czyz@wp.pl ze zdjęciami nie będzie problemu,tylko dokładnie czego mam ci zrobić zdjęcia ,bo pasy są cale jeszcze zamontowane w samochodzie,a i tylko przód czy tył tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juro Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 potrzebuje zdjecie mocowania może być na samochodzi i chodzi tylko o przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ok, jutro zrobię i prześle dopiero dzisiaj zrobiłem i posłałem na twoja skrzynkę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.