Gość dmowskiego fans Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam,prosze o info ile max.moge sie wychylic na boki plus tyl i przod.pytam gdyz nie mam o tym pojecia a chcialbym trocge poszalec na pochylych terenach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 znalazłem coś takiego. ale terrano 2 ma praktycznie takie samo zawieszenie jak jedynka, jest trochę wyższe czyli kąty pochylenia na boki mogą być trochę mniejsze Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wpisz sobie do gogli '' terrano2 kąt rampowy'' i znajdziesz wszystko co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmowskiego fans Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 max trawers dla T2 z tego co mi się kojarzy to 47 stopni...ale jak ktoś chce to w terenie mierzyć klinometrem to się zdziwi jak będzie leżał na boku... te okolice 45% dla tyranów liczone są z tego co mi wiadomo - statycznie - dla seryjnego auta z seryjnym ogumieniem - dla auta z w fabrycznym stanie zawiechy w ruchu w praktyce wystarczy mała kępka trawy która podbije któreś koło, lekkie skręcenie kierownicą w nie ta stronę co trzeba... i jest problem... do cyferek z instrukcji trzeba z rezerwą a naprzykład kąty podjazdu i zjazdu są takie zjazdu - ile wytrzyma przedni zderzak podjazdu - zależnie od twardości podłoża, albo hak zaora i wyrwie dziurę, albo zaora i tam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 można jeszcze poszerzyć osie, pozbyć się haków i zderzaków. i wszystko się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 można, mój paskud jest szerszy niż standardowy o dobre 12-15cm... a i tak bym go pewnie przy 45 stopniach położył... jeśli chodzi o kąty w terenie... to to nie jest matematyka... to raczej taka trochę poezja Różnie te cyferki można interpretować Ważne żeby auto interpretowało je tak samo jak kierowca, wtedy się nie wywracają a w praktyce to zazwyczaj jest tak że auto długo przed tymi 45 stopniami zaczyna się zsuwać w bok... gorzej jak np po 50 cm tego zsuwania koła złapią coś twardego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmowskiego fans Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 za tydzien postaram sie to sprawdzic,jade do Istebnej.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 w górach nie ma żartów tak łatwo z boka zrobić 4 dachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmowskiego fans Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 ok bede uwazal,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi