expo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam Szperałem ostatnio po internecie i znalazłem to Świat Motoryzacji :: Twój doradca w biznesie Co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 no dobra , jaka cena i dostępność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Sadze ze razem do tego dojdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 wygląda jak standardowe sprzęgło jedynie tarcza trochę fikuśna z sprężynami, ciekawy jestem jak trwała i jak szybko zaczyna hałasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 wazne ze ejst to jakas alternatywa skoro jest gabarytow sprzegla to co dwumas sie wyciaga tak i montuje samo sprzeglo z tym dodatkiem czy da rade to wsadzic razem z dwumasem ?? by go zaoszczedzic cz to albo to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratusome Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Też się nad tym zastanawiałem jak braciak chciał kupować dwumasę i poczytałem ciut: http://www.sprzeglo.com.pl/artykuly-porady/kola-dwumasowe/dzialanie-kola-dwumasowego/ Generalnie jest tak: W silnikach, gdzie zastosowano koła dwumasowe, montuje się sprzęgła, gdzie tarcza nie posiada sprężynek. Jak chcemy zamontować zestaw zastępczy z kołem sztywnym, wtedy musimy zmienić wszystko, bo drgania silnika nie będą tłumione przez koło dwumasowe, tylko właśnie przez tarczę sprzęgła, która posiada sprężynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 no ok jaka cena zywotnosc i gdzie to mozna dostac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Pewnie trzeba do nich napisać i może dadzą wykrętna odpowiedź http://www.valeoservice.com/html/poland/pl/produits.focusdetail.php?wid=1996003284486CDA5CDD84C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 zadzwoniłem do primery nie ma takiego zestawu tak wiec dwumas pozostaje posiadaczom primer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) No, no bardzo pouczajace , Preston przy twojej jezdzie zestaw zastepczy mialby krotki zywot, pic polega na dlugich sprezynach amortyzujacych i regeneracja dwumasu to wg. mnie to wymiana tych sprezyn bo nic innego tam zepsuc sie nie moze w zestawie zastepczym sprezyny na tarczy sprzegla sa krotkie i nie beda tak tlumily drgan jak dlugie w dwumasie a primka moment obrotowy ma sporyi tarcza ze sprezynami mialaby krotki zywot - tak sobie mysle Edytowane 14 Lutego 2013 przez voyager1956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a w ogole p12 1,9 120 km jaki ma moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 a w ogole p12 1,9 120 km jaki ma moment? 270 Nm http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/nissan/primera/iii/hatchback/silnik-diesla-1.9-dci-120km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi