Gość ryzy989 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam mam problem otóż po zdjęciu deski rozdzielczej i ponownym jej założeniu wskazówka paliwa wskazuje pełny zbiornik i nie opada co może być tego przyczyną i jak to wyleczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jaki samochod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jaki samochod? Widzisz buladag w opisie profilu że Almera........ Co się czepiasz.... ryzy989 - proponuję zerknąć w ten temat: http://forum.nissank...upelnic-profil/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 n15, n16, diesel, benzyna? Ze almera to logiczne w koncu to dział almera. A pytam bo w N16 noPb przed FL (licznik z dlugim wyswietlaczem o obrotomierzem do 7000rpm bez czerwonego pola) czesto wskazowka zahacza sie o odklejajaca sie tarcze zegarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 n15, n16, diesel, benzyna? Ze almera to logiczne w koncu to dział almera. A pytam bo w N16 noPb przed FL (licznik z dlugim wyswietlaczem o obrotomierzem do 7000rpm bez czerwonego pola) czesto wskazowka zahacza sie o odklejajaca sie tarcze zegarow. Widzę że nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi Ja ciebie rozumię i większość też. Odpowiedź jest konkret ale.... Zerknij na linka którego podałem koledze ryzy989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.