Andon Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 ... czy maski są takie same? wiem, że jest różnica: przed liftingiem ma logo Nissan w zagłębieniu, po liftingu jestna "gładkiej" masce. coś jeszcze? chodzi mi szczególnie o kaszałt przy grillu i reflektorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobbe Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przed lifttingiem: Po liftingu; Foty wedle Wikipedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Innych różnic poza miejscem na znaczek nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @pbobbe: wiem jak wyglądaja maski "z wierzchu". chdzi mi o szczegóły. interesuje mnie czy nową można założyć do starego i ładnie spasuje ze zderzakiem, atrapami i reflektorami @buladag - podtrzymujesz moje nadzieje. widzę, że bez dokładnych miar się nie obejdzie dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie musisz nic miezyc. sa takie same i pasuja zamiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.