agarex Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 hey wszystkim, z racji tego ze jestem szczesliwym posiadaczem navary i mieszkam w karpaczu, widzialem juz sporo zlotow roznego typu pojazdow , tak sobie pomyslalem co szanowne grono tego forum powiedzialoby na zorganizowanie takiego zlotu w miescie pod sniezka?? daje pod rozwage, biorac pod uwage tereny po ktorych moznaby pojezdzic , klimat i zaangazowanie urzedu miasta w organizacje takich przedsiewziec mysle ze mogloby sie udac! pozdrowienia, piszcie swoje uwagi na ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekangur Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agarex Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Data do ustalenia, piszcie propozycje ja sie dostosuje i zrobimy ciekwa impreze z przejazdem prze centrum karpacza pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekangur Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja jestem - tylko kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.