Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

nie działa 3 światło stop i tylna wycieraczka

Gość Captain Jack Sparrow

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jestem szczęśliwym posiadaczem x-traila od wczoraj. dzisiaj dopatrzyłem się, że nie działa tylna wycieraczka i dowiedziałem się, że nie działa 3 światło stopu. czy może mi ktoś pomóc w tym temacie?

domyślam się, że chodzi o bezpiecznik ale nie wiem gdzie ich szukać i który mógłby być odpowiedzialny za te elementy...

jak nei działa stop i wycieraczka, to popatrzył bym na kable w przejściu pomiędzy klapą a nadwoziem

jak nei działa stop i wycieraczka, to popatrzył bym na kable w przejściu pomiędzy klapą a nadwoziem

no właśnie szukałem czy nie ma gdzieś jakichś kabli na wierzchu ale jedyne jakie znalazłem są w gumowej osłonie, więc chyba raczej nie powinny się w niej "przełamać".

zazwyczaj na tej gumie jest rowek, który wchodzi w blachę ale jak jest w X-sie :D

zazwyczaj na tej gumie jest rowek, który wchodzi w blachę ale jak jest w X-sie :D

no dobra, to jutro to sprawdzę. a tak przy okazji to masz może schemat bezpieczników z opisem ich przeznaczenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...