sebek0904 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 WItam!!! Mam pytanie odnośnie prawego przegubu wewnętrnego w Primerze P11 97r.... chciałem dzisiaj wymienić gume na przegubie prawym zewnętrznym kiedyś robiłem już taką operacje i musiałem wyjmować półoś z przegubu wewnetrznego ponieważ zewnętrznego nie mogłem zbić i zakładałem gume od drugiej str... i dzisiaj również chciałem wyjąć półoś z wewnętrznego przegubu i szarpłem troszke mocniej półosią i okazało się że wewnętrzny przegub się rozleciał ponieważ wysypały mi się śruty i półoś wyskoczyła razem ze środkiem przegubu... I teraz moje pytanie czy przegub WEWNĘTRZNY PRAWY jest razem z półosią która wchodzi do szkrzyni czy można go zdemontowac z tej półosi jakoś.... I jeżeli jest razem z tą półosia wchodzacą do skrzyni to aby to wymienić trzeba rozbierać skrzynie??? PROSZĘ O POMOC szukałem na forum ale nic nie znalazłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 tak przegub wewnetrzny jest razem z lancą a aby go zdemontować nie trzeba sciągać skrzyni wyciagasz go normalnie tylko z podpory przegubu trzeba go odkrecic sa tam trzy srubki i szarpnac i wyjdzie ze skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0904 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wielkie dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.