Gość ellew Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam serdecznie, mam pytanie nie dzwoni czujnik parkowania przy cofaniu w micrze k13. Samochód odebrałam z salonu 2 tygodnie temu. Jak odbierałam wszystko było w porządku. Pokazuje metry a zero dźwięku. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam serdecznie, mam pytanie nie dzwoni czujnik parkowania przy cofaniu w micrze k13. Samochód odebrałam z salonu 2 tygodnie temu. Jak odbierałam wszystko było w porządku. Pokazuje metry a zero dźwięku. Co robić? Podjechać do aso,poprawią.Najprawdopodobniej wypiął się przewód z centralki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ellew Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dzięki serdeczne. Myślałam, że sama sobie dam radę bez wizyty ale nawet nie wiem gdzie ta centralka leży. Z jakiego powodu mógł się wypiąć? Ładnie się zaczyna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czujniki montują nie fabrycznie,a w aso.prawdopodobnie(choć nie koniecznie)za mocno naciągneli przewody.Może to być też inna przyczyna.Napewno sobie poradzą. Mialem podobny problem,zajęlo im to 3 min.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.