Gość Captain Jack Sparrow Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam Poszukuję sprawdzonego serwisu (nieautoryzowanego) nissana w Warszawie lub Lublinie. Potrzebuję naprawić X-traila T-30 2,2 dCi. Proszę o informację tylko na temat sprawdzonych i fachowych punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ostatnio robiłem sprzęgło plus dwumasę oraz malowałem tylną klapę w JapanSerwis Ząbki - są specjalistami od Mazdy ale robią wszystkie japończyki , jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estel Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ostatnio robiłem sprzęgło plus dwumasę oraz malowałem tylną klapę w JapanSerwis Ząbki - są specjalistami od Mazdy ale robią wszystkie japończyki , jestem zadowolony. a ile taka przyjemność jak nowe sprzęgło i koło kosztuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 marki Luk , sprzęgło z wysprzęglikiem 1000 zł , dwumasa 2200zł , wymiana 700 zł, klapa 450 zł , przy okazji wyszło jeszcze parę usterek które mi pokazali i żeby z nimi przyjechać za około 30K przebiegu bo wtedy trzeba będzie już je zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.