HaKeN Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam ! Mam takie małe zapytanie dotyczące zawieszenia Primery P10 sedan ,a dokładniej znalazłem sprężyny obniżające mts podobno calkiem spoko i 2lata gwarancji ale nigdzie nie mogę znaleść amortyzatorów pod sprężyny , bo fabryczne to sie wykończą momentalnie ! i tu się nasuwa pytanie czy ktokolwiek z Was ma jakieś pojęcie gdzie mogę dostać albo kto ma na sprzedaż(w bardzo dobrym stanie) amory sportowe lub zestaw amory ze sprężynami ! albo czy może któreś dostępne amortyzatory np.na allegro będą się dobrze spisywać pod spręzynami -40mm i będą dość twarde ? Zaznaczam ,że znalazłem już zestawy k-sport oraz br-raicing i ceny tych zestawów przewyższają wartość auta po wszelkich modach z góry dzięki i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 zobacz tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/77077-gwintowane-zawieszenia-bilstein/ za jakie pieniadze jest K-sport i te drugie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaKeN Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 4,2-4,6tyś zł ! Taka cena No widzę ,że coś tam moglibyśmy ugadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.