Gość darodo1993 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam posiadam primerke p11 2.0 td 1997. i nie dziala mi gniazdo zapalniczki w bagazniku (fabryczne) nie mam pojecia gdzie moze znajdowac sie do niego bezpiecznik poniewaz nie posiadam schematu . czy ktos moze wytłumaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Sprawdź bezpiecznik w kabinie pod klapką (obok lewej nogi kierowcy ) Bezpiecznik jest 15A CIG LIGHT. A w kabinie działa zapalniczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darodo1993 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Tak w kabinie działa zapalniczka. a z tyłu juz nie prosił bym schemacik tych bezpieczniczków bo niestety pod moją klapką nie ma zadnej nakleiki emblematami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 W moim notku też nie działało ani gniazdo ani podświetlenie zdemontowałem (bezpieczniki były Ok) i okazało się, że kabelki są doprowadzone i fabrycznie chyba zabezpieczone ale nie podpięte. podpiąłem je i działa jedno i drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.