goralski Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, mam pytanko odnośnie p11 kombi - mam do wymiany kilka części: - próg lewy - zderzak tylny - lampę zewnętrzną tylną - drzwi prawe (przód i tył) I tu pytanko - czy coś z w/w części podejdzie np z sedana czy HB?na moje koślawe oko wygląda że są podobne ale wolałbym się dopytać i zaoszczędzić trochę grosza... na alledrogo.pl i w sklepach nie ma niestety prawie w ogóle części do kombi, do innych modeli jest dużo więcej Drugie pytanie: lewy próg z tyłu sobie zgnił. Czy on składa się z 2 części? da się kupić gdzieś reperaturkę do kombi czy trzeba rzeźbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam, Odpowiedź na twoje pytania jak niżej: - próg lewy pasuje - zderzak tylny nie pasuje - lampę zewnętrzną tylną nie pasuje - drzwi prawe (przód i tył) przednie pasują Drugie pytanie: lewy próg z tyłu sobie zgnił. Czy on składa się z 2 części? według mnie z dwóch da się kupić gdzieś reperaturkę do kombi czy trzeba rzeźbić? progi są takie same we wszystkich modelach nadwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goralski Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 w intercarsie dzisiaj mi powiedzieli że są ale do modelu HB i sedan...też się g.no znają znaczy dzięki za odpowiedź :)3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 jeśli chcesz mam wszystko oprócz lampy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.