GeorgeGt Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wita, Kupiłem sobie ostatnio P11.144 i chciałem przełożyć fotele z P11 GT. problem napotkałem przy montażu siedzeń przednich z poduszkami. W GT jest jedna wtyczka żółta z dwoma kablami zaś w P11.144 jedna z dwoma kablami oraz druga z pojedynczym. Macie pomysł jak to ugryźć? Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Druga może być do podgrzewania foteli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Druga może być do podgrzewania foteli? Podgrzewanych u mnie brak. Podrzucam zdjęcia końcówek. żółta z GT reszta z P11.144. Na ostatnim widać ze kabelek z pojedynczej wtyczki łączy się z poduszką. Kurdę sam już nie wiem ... szkoda nie mieć kubełkowych siedzeń z P11GT. http://www.aukcjoner.pl/gallery/012408684-Aukcje-internetowe-darmowa-galeria-zdjec.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.