Gość szpasol Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witajcie. Posiadam primere z silnikiem 1.8. Szukam na forum odpowiedzi jak od dłuższego czasu. Jednak nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Mianowicie chcę założyć gaz. Mam do wyboru dwie firmy w okolicy, które oferują różne instalacje. Jedna oferuje STAG'a 300 isa2 lub STAG'a 4 PLUS, oba z wtryskiwaczami Hana H2000 w cenie 2600zł. Druga zaś do której nie ukrywam jestem bardziej przychylny z powodu dobrych opinii proponuje instalacje BRC Sequent 24.11 w podobnej cenie. Czy możecie coś doradzić? Mam niezły mętlik w głowie od ilości przeczytanych tematów... I nadal nie wiem co wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 STAG4+/TECH214/OPTIMA PROTEC/ BARAKUDA/HANNA SHARK1500 BRC bym sobie podarował, zaczynając od jakości montażu po ceny części i serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam Ja przy silniczku QG18DE mam BRC24 Sequent, na gratach BRC. Instalacja 2700zł, Czakram w Warszawie 10-10,5l na 100km po mieście, jazda za groszę. 0,25gr/km Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.