Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

dotyczy kierownicy

Gość micha

Rekomendowane odpowiedzi

witam. mam pytanie chce wymienic kierownice w swoim nissanie almera n16 poniewaz skora sie porwala.na allegro jest sporo kierownic z angli ktore maja manetki radia z prawej strony czy jak kupie taka to bede mogl zmienic manetki na lewa strone.

Obejrzyj swoją kierownice a zauważysz że masz zaślepkę z lewej strony.

Oprócz manetek musisz mieć taśmę przewodzącą sygnał z kierownicy do radia. Możesz brać z manetkami i wymontować je.

dziekuje za odpowiedz

jeszcze zapytam czy kierownica od P 12 bedzie pasowac do almery n16

i jak kupie kierownice bez manetek radia to czy bede mogl zainstalowac swoje manetki do tej kierownicy bez

dziekuje za odpowiedz

jeszcze zapytam czy kierownica od P 12 bedzie pasowac do almery n16

i jak kupie kierownice bez manetek radia to czy bede mogl zainstalowac swoje manetki do tej kierownicy bez

tak kierownica pasuje od almery po lifcie do primery przed liftem (sa takie same) nie wiem z którego roku masz almere? http://forum.nissank...upelnic-profil/

tak bo masz zaślepki, które mozesz wykorzystać

tak kierownica pasuje od almery po lifcie do primery przed liftem (sa takie same) nie wiem z którego roku masz almere? http://forum.nissank...upelnic-profil/

tak bo masz zaślepki, które mozesz wykorzystać

To taka sama kierownica jest we wszystkich modelach nissana z przed 2004 roku???

Almera, Primera, Pathfinder, Patrol???

Aż sprawdziłem. I wyglądają jednakowo.

To taka sama kierownica jest we wszystkich modelach nissana z przed 2004 roku???

Almera, Primera, Pathfinder, Patrol???

Aż sprawdziłem. I wyglądają jednakowo.

tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...