me2 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Czy w waszych Notkach jest uchwyt w kabinie nad drzwiami kierowcy (ta odchylana rączka)? W mojej wersji (Acenta 2012) są trzy uchwyty, a u kierowcy go brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie ma ,być może to wzgledy bezpieczeństwa podyktowały jego brak,trudno powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasyr Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kierowca ma trzymać dwie ręce na kierownicy, po co mu uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Uchwyt przydaje się na postoju. Szczególnie gdy stoi się w ustronnym miejscu.... z ładną brunetką wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Makrofag Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Użytkowałem kilka samochodów w swoim życiu i prywatnych i służbowych i w żadnym (jak sobie przypominam) nie było rączki po stronie kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ja nie spotkałem się w żadnym samochodzie z uchwytem dla kierowcy. Jęździłem samochodami różnych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jest tak jak powiedział Jasyr,obie rączki na kierownicy,ewentualnie na kolanku partnerki...oczywiście przez nieuwagę! :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Cykor łapka jest istotna, jak ostatnio jechałem, jako pasażer na torze, to bym ją kumplowi o mało wyrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 No ale jechałeś jako pasażer...a co by było jakby kolega ją chciał urwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Cykor łapka jest istotna, jak ostatnio jechałem, jako pasażer na torze, to bym ją kumplowi o mało wyrwał Nienawidzę miejsca dla "teściowej".Jak nieraz "musi" mnie odtransportować córka,to mimo "znieczulenia"siadam z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja jak siedzę na miejscu dla Teściowej to zawsze nogi mi chodzą i wciskają pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Nie tylko ty tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja też nie mam uchwytu. Sam wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi