Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wymiana zarowki-pozycyjne,przod.

PeterUK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ford gufno wort a Fiat jego brat i Fszystkie Francuskie ;) Chyba po mezaliansie :nissan2: z Reno to nie chcetnie będe patrzył w tę stronę Europy

Myślałem o nim i o takim też http://moto.allegro....3042638894.html

Ale w tej cenie to juz mozna dostać zawrotu głowy

Niezła beta 5 czy E klasa juz są w zasięgu ręki i mozna przebierać jak w ulęgałkach. NIestety A8 kombi nie robią ;)

no nie wiem czy gufno wort ;) w chwili obecnej napewno to lepsza propozycja niż nissan

cytryna za miekka, to kup MLa X5 land rover

Już nie ta kwota - a z tej półki to tylko Patrola lub Land Cruisera ale mnie i tak podoba się Pajero. Niestety koszty w tej chwili eksploatacji takiego auta dla mnie są horrendalne. Nie mowie o samym paliwie. To w zasadzie bym przełknął ale koszt opony... robię około 30000rocznie. Nie ma takich opon których nie trzeba wymienić po 60000 nawet w TIRach

racja , na spokojnie wszystko przekalkuluj ja robilem taka kalkulacje wzgledem A8 moze 30% wyzsze koszta wyszly niz p12 choc z tego co tam powymienialem ostatnio i co mnie czeka to o kant D rozbic te rachunki kup to w czym chcesz siedziec mezczyzna zyje w PL srednio 60 -65 lat miej to na uwadze:)

Ale to p12 wygrało z a8??

Nie no jam usze żyć do 67roku przecież nie mogę umrzeć przed emeryturą ;)

nie wygrało stało się koniecznością bałem sie gazu :) i wydawało mi się ze wozek do bagola nie wejdzie trroche sie przerazilem teraz wiem ze zle zrobilem na bledach sie uczymy na szczescie :) jutro odstawiam fure na wymiane turbo ZNÓW

2 "dopiero" nie mialem czasu podjechac patrzylem ile km na niej przejechałem az 1700 :D od świąt grudniowych

Edytowane przez preston81

Daj spokuj pewnie coś wymyslą, żeby wsyłgać się od reklamacji, żebys becelował za kolejną wymianę.