honnki Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zajrzyjcie sobie pod gumowe osłony kabli w tylnej klapie łączące klapę z nadwoziem, ja u siebie znalazłem tam rdzę a mam rocznik 2009. Ogólnie elementy zwieszenia też są pokryte plamami rdzy. w moim z 2008 to samo- pod osłonami gumowymi ruda i na podwoziu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) rocznik 2009, 86000 przebiegu, podwozie czyściutkie, niewielkie plamy na tylnym tłumiku, oraz pod maską na śrubie od amortyzatora/sprężyny (nie znam się dokładnie ). W połowie roku będę sprzedawał, wtedy zapraszam Edytowane 1 Marca 2013 przez Michal_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seburaj Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 to odkręć przednią dolną, plastykową osłonę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 to odkręć przednią dolną, plastykową osłonę... Ja jestem kompletnym laikiem. Nawet nie wiem gdzie jest to coś o czym piszesz. A Ty mi każesz jeszcze to odkręcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi