KromaXXL Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam, ile oleju należy wlać do skrzyni biegów ? Wiem, że są takie tematy jednak nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Jeżeli np 3 litry wchodzą to mam kupić 3 litry i jeszcze coś zostanie oleju czy mam kupić 4 litry by mieć co wlać jeszcze gdyby 3 było mało. W praktyce ile oleju kupujecie i czy wam zostaje coś jeszcze czy na styk wszystko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam, ile oleju należy wlać do skrzyni biegów ? Wiem, że są takie tematy jednak nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Jeżeli np 3 litry wchodzą to mam kupić 3 litry i jeszcze coś zostanie oleju czy mam kupić 4 litry by mieć co wlać jeszcze gdyby 3 było mało. W praktyce ile oleju kupujecie i czy wam zostaje coś jeszcze czy na styk wszystko. Pozdrawiam. 3 litry wystarczą i zostanie z 200 ml, a w praktyce to wyglada tak, ze nie kupuje sam tylko wymieniam olej w warsztacie (kupuje u nich - maja olej ww dużych beczkach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.