Baltazar Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Do Łukasza 92.Przepraszam Cię Kolego, ale jak poprzednio prosiłeś o zdjęcia, to początkowo brakło mi czasu, później zapomniałem, a jak sobie przypomniałem to pomyślałem, że już sprawa nieaktualna. Te żaróweczki są bardzo małe. W niemieckim serwisie Nissana po cztery euro kupiłem taki już złożony komplet jak pod numerem 1. Rozebrałem jeden spalony komplecik który wyjąłem z auta. 2 to żaróweczka, 3 to gumowy kapturek. Myślę, ze te kapturki sprzedają w różnych kolorach, w zależności od tego jakim kolorem chcesz podświetlić wyświetlacz, ale pewien nie jestem. 4 to malutka obudowa w której zamocowana jest żaróweczka. W tą obudowę są wplecione te wąsiki od żaróweczki. Jeśli u nas chcą 120 PLN za komplet żaróweczek, to ile żaróweczek uważają za komplet? Może z dziesięć sztuk. Do wyświetlacza potrzebne są trzy. Napisz czy dotarły do Ciebie zdjęcia (5 szt.), bo z tym wysyłaniem zdjęć ciągle mam problemy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Mi te żaróweczki ciągle wypadają z zegarów, zastanawiam się czy ich nie przykleić na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon1990 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 sam kupowałem tydzień temu te żaróweczki dokładnie szukaj 3mm T3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dzieki bardzo Baltazar zaroweczki mam te same brakuje mi tylko jednej wraz z oprawka ciagle poszukuje ich. Zdjecia mam Jesli gdzies uda mi sie znalezc te zaroweczki dam znac. Dzieki jeszcze raz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Tu masz 10szt za 10zł http://www.bajansklep.com.pl/sklep/378 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.