adriand0088 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 witam, dzisiaj nabyłem taki oto gadzet i mam pytanie czy ktoś kto takie uzrzadzenie posiada lub zna sie nieco na elektryce moglby mi podpowiedziec jak to podlaczyc? Chodzi konkretnie o to: http://cpl-web.de/cp...SSAN/852867.JPG Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam! P.S. wstawie fotki wtyczek (sa dwie) jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 mam trochę inny, ale podłączony jest po prostu pod oświetlenie kokpitu jednym 2-żyłowym przewodem, wygląda jak gadżet ale działa, ten twój ma lustro...może ta druga wtyczka pod kamerę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 a ja nic ciekawego tu nie widzę na focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Adrand0088 Podaj proszę na jakiej aukcji kupiłes przechyłomierz albo daj namiar na producenta lub sprzedawcę. Też bym kupił takie cudo. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 też się zacząłem zastanawiać na takim ale jakoś tandetnie wygląda no a po za tym miejsca mi się mało robi na desce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.