Gość kiedysz Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 witam wczoraj pekł mi przewód hamulcowy i nie wiem jakie są długości tego przewodów.ten przewód znajduje się od strony kierowcy po środku czy morze ktoś wie jaka on ma długość ? nissan primera p10 2.0 slx bez abs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 oj tak to pięknie nie będzie nie stety demontaż i wycieczka do sklepu , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 zdjąć zmierzyć i z metra kupić taniej będzie niż gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja wymieniałem niedawno, ale tylko te pod spodem i z tyłu. Chodzi mi o sztywne przewody miedziane, a wiec tak 3,5 m ; 4,5 m i z tyłu przy kołach po 30 cm, przodu nie ruszałem bo były dobre. Primera sedan bez ABS-u. Koszt przewodów ok 115 zł. Gięte tez wymienione - koszt 200 zł, Plus ok 1l płynu hamulcowego DOT 4 starczy w zupełności. Może się komuś przyda ta informacja (praca we własnym zakresie 1- os, ok 10 godz., bez zdejmowania zbiornika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.