bunio.11 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, w mojej p11 2.0 benzyna 131KM z 1998 muszę wymienic rurę kolektorową, czyli ta w której jest łącznik elastyczny, nowego zamiennika nigdzie nie mogę znaleść, z używanymi też jest słabo. Znalazłem kilka sztuk z wersji po liftingu, i tu jest moje pytanie: czy w wersji przed i po liftingu występuje taka sama rura? Dopatrzyłem się że katalizatory przy kolektorze różnią się i stąd moje obawy że rury równiez moga się czymś różnić! Za wszelką pomoc z góry dziękuję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam nowy zamiennik koszt 450zł a po lifcie tłumik się różni tak więc trza coś sztukować samo złącze elastyczne kosztuje coś około 40zł więc kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio.11 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dzięki za pomoc, będę kombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 http://allegro.pl/rura-kolektor-nissan-primera-2-0i-16v-nowa-i3041361870.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.