JANO19 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kilka dni temu kupiłem nissana murano z 2007 roku wszystko pięknie się sprawuje nie działa tylko tryb manualny. Na automacie chodzi dobrze żadnych szarpnięć ani spadków mocy .Może ktoś miał podobny problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchBiP Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 poszukaj na forum już o tym było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANO19 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 znalazłem ale nie wiem jak usunąć usterkę chciałem uzyskać dokładniejsze instrukcje . A przy okazji dzięki za instrukcję pl do murano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian77-28 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 znalazłem ale nie wiem jak usunąć usterkę chciałem uzyskać dokładniejsze instrukcje . A przy okazji dzięki za instrukcję pl do murano Witaj a mogłbyś mi podesłać instrukcję pl do murano z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.