Gość Musik90 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Od czego jest bezpiecznik Ign Coin, pierwszy od góry, po lewej stronie 15 A pod maską w Almerce 1.5 2001 r? Zdjęcie Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ignsion- zapłon ,,jakoś tak cewka zapłonowa ,,, nic nie widać na foto dobrze że dałeś opis ,, zmień filtr gazu z tego syfa za 8 zł na coś sensownego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Musik90 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ok. Dziękuję za szybką odpowiedzieć. W ciągu 3 dni 3 razy wymieniałem ten bezpiecznik. Co może być przyczyną tak szybkiego przepalenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 posprawdzaj kable i czy cewki nie popękane bo już był przypadek padnięcia Ecu ,,,tz upalenia wiec dobrze się przyjrzyj kable wilgoć świece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Musik90 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Cewki, kable i świece sprawdziłem, wygląda na ok. Nie zauwazyłem żadnej wilgoci. Pojeżdzę i zobaczę co się będzie działo, będę informował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.