hot_rider Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 witam, dzisiaj po 2 miesiącach podłączyłem aku aby odpalić auto. auto pali bez problemu tylko zrodził się inny problem mianowicie na liczniku mam `choinkę` praktycznie każda kontrolka świeci,rezerwa świeci, obrotomierz nie działa ktoś spotkał sie z takim problemem ?? raczej to mało istotne ale mam odlaczone radio/zegary centralne/klime aku naładowane edit: nie był bym sobą gdybym odpuścił temat okazało się ,że winna jest odłączona centralka od climatronica, nie wiem jak jest to ze soba powiazane ale tak wlasnie sie działo tak czy inaczej bestia dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A czego moze byc przyczyna jezeli auto dlugo stalo bez aku i po podlaczeniu swieci sie kontrolka od poduszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A czego moze byc przyczyna jezeli auto dlugo stalo bez aku i po podlaczeniu swieci sie kontrolka od poduszek? Zresetuj ,algorytm prosty jak drut podany jest na forum, sam wklejałem z YT.Jak nie znajdziesz postaram się to odszukać na starym laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 .Jak nie znajdziesz postaram się to odszukać na starym laptopie. Ja próbowałem tego algorytmu w mojej Z 2006 i klapa..... Chyba że masz jakiś inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/74572-350z-mrugajca-kontrolka-airbag-rozwizanie/?do=findComment&comment=787275 musi zadziałać, robiłem tym mykiem już kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Już skasowałem komputerem, sprawdze twój sposób następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Czy auto odpali z wypietymi zegarami? Pytam nie poniewaz idzie do lakiernika a w miedzyczasie bym oddal pare elementow do metalizacja w tym elementy z licznika ale lakiernik musi jakos przejechac autem w razie czego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.