macki83 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tak jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jak już to uszczelka od pokrywy zaworów puszcza.U mnie też się poci,w końcu trzeba będzie to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mnie też to wygląda na uszczelkę pod pokrywą klawiatury. Dodatkowo kup sobie uszczelkę w płynie ELRINGa (silikon na bazie octów ładnie szybko gęstnieje i nie trzeba czekać 24h jak w normalnych silikonach), bo zamienniki oryginalnej uszczelki są ciut niższe i nie do końca uszczelniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Kup nową uszczelkę pod dekiel od zaworów i na silikon poskładaj . Szukaj uszczelki żeby były w komplecie uszczelki pod świece . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja u siebie składałem na tą uszczelkę w płynie (silikon) http://allegro.pl/elring-dirko-ht-70ml-elastyczna-masa-czerwona-250-i3053541890.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 pod pokrywą, ale Panowie....Dirko nic innego, może nie jest tanie ale to najlepszy silikon jaki znam a wiele silników dziennie się robi i różne rzeczy, reklamacje się nie zdarzają nowa uszczelka + Dirko i będzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.