krzycho59 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam, wszystkich którzy mieli nadzieję na mapy w wersji polskiej - te które wychodzą w NC2-Juke Nismo niestety informuję że karta do NC2 nie odpala na NC1 w związku z tym pozostaje czekać na aktualizacje oprogramowania i mapy- może kiedyś....... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nissan Connect nie otrzyma aktualizacji do j.polskiego Nissan Connect 2 - prezentuje się dużo lepiej choć rozdzielczość ekranu pozostała na podobnym pozimie ale to ,że menu i komendy są w języku PL to normalnie sukces za pomocą map google można przez telefon wgrywać trasy zaplanowane na kompie (mapy google) itd. system NC2 jest dużo nowocześniejszy tylko czemu pojawił się w pierwszej kolejności w modelu JUKE ? (Nismo, N-TEC oraz Tekna produkowana od marca 2013) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edlothe Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 W moim Juke jest Nissan Connect 2, ale i co z tego, skoro nie mogę użyć jednej z funkcji np. send-to-car google. Szkoda, bo to byłby wielki plus tej nawigacji. Jeżeli jednak udało się komuś uruchomienie tej funkcji na terenie naszego kraju to proszę o jakieś wskazówki. Nissan Connect nie otrzyma aktualizacji do j.polskiego Nissan Connect 2 - prezentuje się dużo lepiej choć rozdzielczość ekranu pozostała na podobnym pozimie ale to ,że menu i komendy są w języku PL to normalnie sukces za pomocą map google można przez telefon wgrywać trasy zaplanowane na kompie (mapy google) itd.system NC2 jest dużo nowocześniejszy tylko czemu pojawił się w pierwszej kolejności w modelu JUKE ? (Nismo, N-TEC oraz Tekna produkowana od marca 2013) Czy wiadomo już może kiedy dostępna będzie opcja google send to car w Juke na terenie Polski? Na chwilę obecną widać ją w nawigacji, ale nie można jej uruchomić, gdyż na liście nie ma naszego kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 z tego co słyszałem aby to działało musisz być zarejestrowany w portalu you+nissan (www.nissan.pl) i dopiero wówczas można z tego korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edlothe Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 z tego co słyszałem aby to działało musisz być zarejestrowany w portalu you+nissan (www.nissan.pl) i dopiero wówczas można z tego korzystać Konto mam już zarjestrowane, ale w opcjach nawigacji nie ma Polski, więc nie idzie z tego skorzystać. Gdyby komuś się udało to proszę o informację w jaki sposób w naszych nowych Juke użyć google send to car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baryła Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Może ktoś mi podać plik fodoradary i.t.p. żeby wgrać do nawigacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.