Dżem Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ajtam, ajtam bo nie można jakoś prosto się nazwać ;-) Widzisz remont remontowi nie równy, no i nie w każdym spory remont z odbudową wymagany. Choć jak ramę ruda zjadła to i reszta jak dzwon zapewne nie jest zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Ajtam, ajtam bo nie można jakoś prosto się nazwać ;-) ...a swoją drogą to różnie z tymi mechanikami bywa, prawda panowie, był już taki przypadek... Edytowane 19 Marca 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 oj normalne imie .. z za wody tak im było tam łatwiej i krócej mówić i tak mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja też mam zza wody....po Łoszingtonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja z tej bliższej za-wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brakol Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Firm od polibuszy wiela ale mało kto ma do terrano I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 zadzwoń do Olkusza np. i zapytaj, na pewno mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 w Olkluszu jest kilka firm, wiem ze Deuter ma nawet w sklepie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja mam w R20 już chyba 2-3 lata z Żurady pod Olkuszem, ale po co to odgrzebywać skoro był już temat poruszany i wyczerpany merytorycznie. Czytać koledzy, czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melmack Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam.Potrzebuję wymienić spręzyny z tyłu.Wiem ze pasują od Terrano II.Jaka ma być ich długość przed montażem jak i srednica drutu?Tak z 4 cm gdyby stał wyżej bym się cieszył bo jakoś za nisko siedzi w stosunku do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Sprężyna +2 cale Ironman -średnica drutu 14mm -wysokość 427mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ironman +2" jest takiej samej wysokości co oryginalna sprężyna, tylko jest sztywniejsza dlatego wyżej stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melmack Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam.No te Ironmany to cenę mają jak za zboże.Nie szukam takich.Mam wsadzone chyba na grubszym drucie ale skrócone o zwój.Tył jest twardy ale nisko siedzi,Coś wykombinuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Podkładki pod sprężyny sobie załóż. Koszt około 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Podkładki z PU pod/nad springi ... również "z okolic Olkusza" załatwią sprawę Mają ok. 5cm grubości ... o tyle samo powinieneś przedłużyć amory Ja przy okazji dorobiłem sobie dłuższe łączniki tylnego stabilizatora ( i nawet to to hulało ... a po jakimś czasie fantazja tak mnie poniosła że wyrwało mocowanie staba z mostu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 bo stabilizator to zbyteczny luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tylny owszem ... ale przedni jednak założę spowrotem Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melmack Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam/Na razie walcze z felgami.jak ogarnę to biore sie za tylne wahacze i te sprężyny ogarnę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi