hot_rider Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 hejka, mam dylemat, mianowicie nie wiem jak pomalowac body nismo najbardziej realny to malowanie oem, czyli cały dół w czarnym kolorze czy moze pokusic sie o takie cuś? przod czarny reszta kolor i jeszcze rodzi sie pytanie czarny mat czy połysk?? tył docelowo ma byc taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 jeśli dół przodu i tyłu czarny to raczej środek też . Ta opcja na czerwonym aucie wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 wszystkie doły w czarny polysk albo jakos zrobic zeby w carbon byly to by bylo najladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 dobry pomysł z carbonem, bo na połysku widać wszystko i każde ewentualne uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 carbon nie , bo to droga zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 ja mogę się wypowiedzieć tak: mam czarne nismo 350 i czarny z grafitowym w wykończeniach NA ŻYWO wygląda rewelacyjnie tak wygląda nowe nismo 2014 370 - jeśli chcesz możesz zaczerpnąć czerwone paski - czarny na dyfuzorach i progach, generalnie chodzi o to by auto było w dwóch kolorach http://www.autoblog.com/2013/02/07/2014-nissan-370z-nismo-gets-tweaked/ nismo są 4 kolory: biały, srebrny (nie mylić z 5 odmianami szarego metalika), czerwony i czarny - mowa o 350z , w 370 doszedł gun metallic, czyli szary metalic dla uproszczenia zapewnić mogę, że każdy właściciel powie, że jego kolor jest najlepszy -a na koniec dodam, że czarny był najrzadszy z wyprodukowanych dla 350 z 4 dostępnych kolorów carbon.. pasuje jako maska i dach w czerwonym i szarym/srebrnym - bardziej szarym metalicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wlasnie zastanawiam sie nad grafitem ale chyba wybiore jakas czern...ma ktos kod tego grafitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 ja nie wiem jaki jest dokładnie, bo zamówiłem słoiczek, ale od grudnia nie odebrałem - a to nie jest tak, że po vinie mi znaleźli ten kod, bo tylko kolor jest samochodu, ale nie od ospoilerowania - narazie nie pomogę, bo się tam nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 jeszcze jedno pytanie..ten grafit jest perłowy??? mieni sie w słońcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 To jest matalik nie perła, mieni się ale nie zmienia koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 kolego Kamil208 skąd taki wniosek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 znam się na kolorystyce aut, jestem lakiernikiem z zawodu i zamiłowania. Tak z grubsza moge wytłumaczyć że czyste perły to są kolory raczej pastelowe a ten grafit jest metalikiem jak ktoś pytał mieni się, ma efekt ale nie ma flopu zmiany optycznej koloru potocznie tłumacząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ja zadałem pytanie nie ze względu na podejrzenie o nieznajomość tylko czy na żywo widziałeś nismo i taki wniosek powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 to w koncu akryl czy metalic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 chcesz z aso zamowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) chyba sam dobiore cos na oko co mi sie spodoba ...a czemu pytasz??maja numery w aso?? bo w sumie nie dzwonilem do nich chyba znalazłem kod : K11 Edytowane 10 Marca 2013 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie musisz widziec nismo praktycznie w każdej markowej mieszalni możesz znalesc fiszke z szukanym kolorem i porównać sobie z innymi. to w koncu akryl czy metalic??? metalic, akrylami nazywa się potocznie lakiery bez efektów zmienno optycznych zawierające porządany kolor i połysk "w jednym" czyli takie których nie trzeba pokrywać lakierem bezbarwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi