buladag Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Cześć. Kupilem sobie taki zestaw: http://allegro.pl/ze...3060913593.html a że nie miałem dostępu do komputera, to tylko zapytałem w tym ASO czy pasuje on do N16 1.8 114KM przed liftem, pracownik potwierdził. Teraz mam chwilę, siadłem i widzę, że po numerze świec wychodzi mi, że to świece do poliftowego QG czyli LFR5e-11 Instrukcja mówi o BKR5E i jak patrze na starsze faktury z ASO to tam numer nissanowski faktycznie jest inny. Widzę, że te lfr5e-11 są dłuższe. Wolałbym uniknąć ewentualnego spotkania tłoka ze świecą, dlatego pytam, czy jeździ ktoś w przedliftowym QG18de na świecach od poliftu? Faktycznie pasują zamiennie jak twierdzi ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgeca Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Hehehe jak chcesz to możemy się wymienić. Ja mam silnik poliftowy a 2 lata temu przypadkiem kupiłem świece do wersji przedliftowej. Leżą do dziś ... bo przecież są za krótki. Tak więc mam 4 NGK BKR5E-11 na zbyciu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Po małych negocjacjach wyslali jednak "poprawne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.