Gość mark'sexy Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 witam koledzy. bylem ostatnio naprawic kolo i od tego czasu mimo odlaczenia aku nie pokazuje mi wogole stanu cisnienia powietrza w kolach a po przejechaniu paru km pokazuje blad na desce...czy to sie w jakis sposob kalibruje ten system?? w kazdym kole mam tyle samo barow2.2 a pokazuje ta funkcje na wyswietlaczu ale bez wlaczonego zaplonu (bar ale bez wskazan) a po wlaczeniu silnika funkcja ta zanika i potem po paru km wyskakuje blad....moze ktos pomoc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A chłopaki nie popsuli ci czujnika?? W peugeocie wyświetla się czerwone kółko na desce a na wyświetlaczu komunikat które to koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mark'sexy Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 no wlasnie nie pokazuje mi ktore kolo jest nie tak a tak jak pisalem ze po przekreceniu kluczyka bez zaplonu tylko swieca kontrolki na desce to funkcja ta jest tylko nie pokazuje barow a po odpaleniu nie ma juz jej w info a cala reszta czyli spalanie przeglady itd jest....po odlaczeniu klemy na noc nic to nie pomoglo a ztego co sie orientuje to jest to ciezka sprawa z ta kalibracja i predzej czy pozniej wywak=li blad podczas jazdy....czy nikt inny nie ma takich czujnikow w primerce p12??? help!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.