Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

czujnik cisnienia powietrza w kolach

Gość mark'sexy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mark'sexy

witam koledzy. bylem ostatnio naprawic kolo i od tego czasu mimo odlaczenia aku nie pokazuje mi wogole stanu cisnienia powietrza w kolach a po przejechaniu paru km pokazuje blad na desce...czy to sie w jakis sposob kalibruje ten system?? w kazdym kole mam tyle samo barow2.2 a pokazuje ta funkcje na wyswietlaczu ale bez wlaczonego zaplonu (bar ale bez wskazan) a po wlaczeniu silnika funkcja ta zanika i potem po paru km wyskakuje blad....moze ktos pomoc????

A chłopaki nie popsuli ci czujnika??

W peugeocie wyświetla się czerwone kółko na desce a na wyświetlaczu komunikat które to koło.

Gość mark'sexy

no wlasnie nie pokazuje mi ktore kolo jest nie tak a tak jak pisalem ze po przekreceniu kluczyka bez zaplonu tylko swieca kontrolki na desce to funkcja ta jest tylko nie pokazuje barow a po odpaleniu nie ma juz jej w info a cala reszta czyli spalanie przeglady itd jest....po odlaczeniu klemy na noc nic to nie pomoglo a ztego co sie orientuje to jest to ciezka sprawa z ta kalibracja i predzej czy pozniej wywak=li blad podczas jazdy....czy nikt inny nie ma takich czujnikow w primerce p12??? help!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...