Gość timador Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam wszystkich, Jeżeli piszę w złym temacie to odrazu przepraszam Potrzebuję się dowiedzieć czy w swojej Primerce P11 da się zrobić coś takiego jak otwieranie klapy bagażnika z Pilota, chodzi mi oto że wciskam przycisk na pilocie a klapa mi się podnosi, robił ktoś coś na ten deseń ? Jak to się ma w praktyce bo jak narazie fajnie mi się o tym myśli a jeszcze lepiej pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ...a jeszcze lepiej pisze... Witamy. Jeżeli chcesz aby ktokolwiek Ci udzielił odpowiedzi to pierw uzupełnij swój profil!! http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88237-dlaczego-warto-uzupelnic-profil/ Pozdrawiamy. PS. Oczywiście można to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.