Gość 100nx&maxima Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Na jakiej zasadzie moze działać alarm. Czasami nie mogę odpalić auta, muszę wysiąść zamknąć i otworzyć ponownie z pilota wtedy pali, Chyba ma jakieś zabezpiecznie , - odcięcie zapłonu czy coś? Auto ma pilota a w środku lampkę z napisem security, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no ja takiego problemu nie mam, niezaleznie czy otwieram samochod kluczykiem czy pilotem alarm sie deazaktywuje*, jednakze pali od kopa, mozliwe ze cos masz z immobilajzerem nie tak jak nalezy! *nie wiem czy popranie uzylem tego slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 100nx&maxima Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no ja takiego problemu nie mam, niezaleznie czy otwieram samochod kluczykiem czy pilotem alarm sie deazaktywuje*, jednakze pali od kopa,mozliwe ze cos masz z immobilajzerem nie tak jak nalezy! *nie wiem czy popranie uzylem tego slowa Trzeba to rozszyforwać ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no bedziesz musial bo puzniej moze byc tak ze nawet nie wejdziesz do auta a jzu nie mowiac o odpalaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 W polsce sa modne immobilizer'y wlasnej roboty :roll: Dobra sprawa jak jest fachowo zrobione. Moze poprzedni wlasciciel cos mial i "niby" odlaczyl i teraz cos miesza komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przedszkolak Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Prawdopodobnie masz antynapad, albo coś takiego, może być wmontowany w obudowę alarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.