Gość glo Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Storzek. Gratuluję pisowni. tęperatura. rewelacja. zwawszy. Polska pisownia. Jestem pod wrażeniem, a mod też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Widzę , że w czasie mojej nieobecności trochę podniosła się temperatura , stożek tak mi strzelił do głowy, bo kiedyś widziałem diesla na ćwierć mili miał stożek, więc napewno można a i w benzynie mam i żwawszy samochód ..... ale narazie jak pisałem w temecie rozbierania dzwi , ciągle coś się przytrafia w mojej P12 i teraz szybę mam na kiju od miotły . I narazie tak jak preston pisał stożek to mogę sobie zrobić, ale gdzie indziej ....Pozdrawiam poprawie oryginał i polecam używać Fire Foxa ja mam i sie nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marioborek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jestem dyslektykiem .... przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jestem dyslektykiem .... przepraszam niestety z tego co wiem to nie to ,,,nie bój nic zainstaluj FF i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 no to mozecie sie teraz smiac - z samych siebie http://moto.onet.pl/355993,13898254,1,zdjecie_specjalne.html?node=52098 obok amg na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi