Gość kiedysz Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 witam wczoraj odpaliłem samochód i dziwnie zaczął chodzić tak jak by na 3 grach chodził silnik się trzęsie samochód tez i dziwny dźwięk wydaje co to możne być proszę o pomoc nissan primera p10 2.0 slx 94 r benzyna/gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 może coś z zapłonem, świeca, WN, co sprawdzałeś, bo tak postawione pytanie, spowoduje wysyp porad, które powinieneś zrobić zanim to napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiedysz Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 świece były wymienione i przewody jakieś 4 miesiące wiec podejrzewam ze to nie jest to a cewka mogla paść ? czy przyczyna możne być popychacz do zaworów ? bo to mi się stało po przyciśnięciu samochodu do 8 tys obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 to zmierz ciśnienie i będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam wszystkich kolego "kiedysz" miałem podobny przypadek ściągaj pokrywę zaworów i patrz która dźwigienka ci spadła bo najprawdopodobniej zaciął sie któryś popychacz chydrauliczny i od drgań spadła dźwigienka albo sie złamała nie odpalaj auta bo jeszcze wałek sie uszkodzi tak więc pokrywę ściągaj i patrz co sie narobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiedysz Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 tak właśnie to co kolega ,,Masakra" napisał to jest ta przyczyna wypadły mi 2 popychacze zaworów dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.