nicolae Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam Ostatnio na skrzyżowaniu mój traktor zaświecił na około 5 sekund światłami kierunkowskazów. Czy wiecie może co on sygnalizował? Próbowałem później przy odpalonym silniku naciskać guziki pilota czy nie wystąpi podobny efekt ale nie. O co mu chodziło? Umie ktoś przetłumaczyć z nissanowskiego na polski? Pozdrawiam MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Centralka wody dostała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolae Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam A gdzie ją znajdę? Myślałem, że jest w drzwiach kierowcy. MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jeśli wszystko gra i na razie nie ma problemu to się nie przejmuj. To jest p12 tutaj wszystko jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jeśli wszystko gra i na razie nie ma problemu to się nie przejmuj. To jest p12 tutaj wszystko jest możliwe. chyba że to P11, na co wskazywałby dział ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolae Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 chyba że to P11, na co wskazywałby dział ;-) Oczywiście chodzi o P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 centralka od centralnego zamka jest pod plastikiem w słupku przednich drzwi kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Oczywiście chodzi o P11 Sorki sugerowałem się podpisem modelu p12 1,9 dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.