Gość bossy123 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam Mam problem ze swoją primerą 1.6 16v 1996 100km podczas jazdy nagle zrobiła uuuuu i staneła i już nie odpaliła Na warsztacie udało mi się ja odpalić ale na krótko pali i gaśnie a właściwie to raz iskra jest a raz nie ma jak jest iskra to auto pali ale nie chce wejść na obroty pochodzi i gaśnie sprawdziłem wszystko wymieniłem świece przewody i nic nie da zrobić Może ktoś wie co trzeba zrobić Od czego zacząć czy to wina komputera aparatu zapłonowego może któryś czujnik Morze ktoś miał podobne objawy w swojej primerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Aparat zapłonowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam wszystkich kolego "bossy" tak jak wcześniej napisał ulisses padł ci aparat zapłonowy a dokładniej moduł w nim znajdujący się rsb-53 poszukaj na necie bodajże w toruniu ktoś naprawia za 200zł z 12 miesieczna gwarancja szukaj na forum temat rzeka w P11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.