mllodzian Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witajcie! Przymierzam się do zamontowania podświetlania miejsca na nogi w mojej almie. Potrzebuję schematu tych czujników w drzwiach i lampki w podsufitce. Widziałem post na bliźniaczym forum,że podpinali się pod tą lampkę. Tylko zapewne jak rozłączymy lampkę to i rozłączymy nasze podświetlanie?! Chyba,że da się wpiąść przed lampkę-tzn. da się na pewno plus jakiś wyłącznik z bezpiecznikiem, ale czy będzie wtedy działało ściemnianie i automatyczne wyłączanie po przekręceniu kluczyka? Jeśli ktoś to robił i ma tak,że lampka wyłączona, a to oświetlenie działa jako lampka to proszę o porady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witajcie! Przymierzam się do zamontowania podświetlania miejsca na nogi w mojej almie. Potrzebuję schematu tych czujników w drzwiach i lampki w podsufitce. Widziałem post na bliźniaczym forum,że podpinali się pod tą lampkę. Tylko zapewne jak rozłączymy lampkę to i rozłączymy nasze podświetlanie?! Chyba,że da się wpiąść przed lampkę-tzn. da się na pewno plus jakiś wyłącznik z bezpiecznikiem, ale czy będzie wtedy działało ściemnianie i automatyczne wyłączanie po przekręceniu kluczyka? Jeśli ktoś to robił i ma tak,że lampka wyłączona, a to oświetlenie działa jako lampka to proszę o porady:) Nie trzeba daleko szukać, Ja zrobiłem tak jak opisałem http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65659-tino-wnetrze-dodatki-doposazenie-wnetrza/page__st__40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie trzeba daleko szukać, Ja zrobiłem tak jak opisałem http://forum.nissank...za/page__st__40 Tylko ja mam N16 i pytanie czy jest tak samo umiejscowiona ta kostka jak w Tino? Jeśli tak to byłoby świetnie:) Jak wyłączysz sobie lampkę w podsufitce to podświetlanie nóg nadal działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tylko ja mam N16 i pytanie czy jest tak samo umiejscowiona ta kostka jak w Tino? Jeśli tak to byłoby świetnie:) Wystarczy ściągnąć osłonę słupka i się przekonasz. Jak wyłączysz sobie lampkę w podsufitce to podświetlanie nóg nadal działa? A tego nie sprawdzałem. Natomiast oświetlenie zapala się gdy otwieram samochód z pilota, a gaśnie w momencie uruchomienia silnika. Zapala się również po zgaszeniu silnika, oraz po otworzeniu jakich kolwiek drzwi. Przygasają również po zamknięcu samochodu z pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dzięki za pomoc. jak ledy dojdą to dam znać jak mi poszło. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dzięki za pomoc. jak ledy dojdą to dam znać jak mi poszło. pozdrawiam Doszły już te ledy pochwalisz się jakimiś fotkami i jaki sposób wybrałeś na podłączenie? Bo to już pół roku minęło, a obiecałeś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.