Kacu555 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam!! Jestem nowym uzytkownikiem forum, primere posiadam od 6 miesiecy. Model p11.144 2.0. Mam taki problem iż podczas opuszczania szyby kierowcy opada ona w strone lusterka a takze spada z tych plastików które ją podnoszą, kleiłem już ją lecz to nic nie dało chciałem sie zapytac czy ktos też juz mial taki problem poniewaz nie znalazlem zadnej odpowiedzie na ten temat. Moje pytanie czym to najlepiej skleic i czy to jest wlasnie przyczyna tego zjawiska czy moze jeszcze cos innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witamy na forum. Ja tuż po zakupie miałem ten sam problem tylko że z 3 szybami pasażerów. Nawaliłem ostro silikonu między szybą a tymi zaczepami i trzyma do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 większośc primer tak ma:)) rozebrać ocenić sytuację- naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacu555 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tylko jeszcze pytanie jakiego silikonu?? Bo ja użyłem poxipolu dwuskładnikowego i nie dał rady niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Kacu555 użyj sikafleksu czarnego a napewno już się nie odczepi ja tak zrobiłem i spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.