retros Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 wie ktoś coś więcej na temat filtrów JPN - JAPAN LINE - przyszedł czas na wymianę a za komplet tych filtrów ( powierza , kabinowy węglowy , uleju ) w znanym serwisie aukcyjnym wołają tylko 51 zł + wysyłka - warto to kupować ? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki84 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witaj. W moim terrano użytkuję filtry tego producenta już 2 rok i nie mam z nimi żadnych problemów z ciekawości rozciąłem filtr oleju i stwierdziłem ze są całkiem dobrej jakości.Poprzedni właściciel nissana zamontował filtrona to były strasznie poskręcane a JPN sa przy wymianie w całkiem niezłej kondycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 JPN i Japan Line to nie producenci tylko pakowacze. Oblepiają swoim logo najtańsze chińskie części i tak sprzedają. Filtry Knecht są raptem kilka zł droższe, ale przynajmniej jakość na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.