preston81 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a po kija?? btw masz sterownie radia w kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W poradach masz nawet fotki z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a po kija?? btw masz sterownie radia w kierownicy? Mam sterowanie na kierownicy, lecz mając takie gniazdo podepnę mp3 i heja banana. Nie nagrywam żadnych płyt, które po tygodniu lądują w koszu.... szukam i szukam ale jakoś ciemny jestem i znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 szkoda ze nie ma opcji by wsadzic radio np alpine do auta wywalic ten szmelc nissana i podpiac specjalny modul do tego radia do sterowania nissanowskiego , sa takie gotowe rozwiazania do innych marek aut niestety nie do nissana .... bo takie cos by mnie satysfakcjonowało ja wczoraj znalazlem fajną opcje i chyba z niej skorzystam jesli okaze sie prawdziwa - nowe radio jakie mi sie zachce + modul do sterowania oryginalnego w kierownicy jak pisalem wczesniej zobacze czy te rozwiazania ewoluowały przez ost 2 lata jesli tak dam namiary na to ustrojstwo i co zamontowales juz jakies radio carlos ?? ja sie zastanawiam nad pionkiem 5500 z bt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yauheni Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Chlopaki ode mnie kupowali tu i wszystko dzialahttp://allegro.pl/xcarlink-zmieniarka-cd-cyfrowa-sd-usb-nissan-fv-i3170463295.html Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Yauheni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) no ale kolega ma cy100 wiec nie pasuje i cena jest zabojcza na allegro sa juz po 250 te same bezuzyteczne w tym przypadku btw a dzwiek nie jest w ogole do porownania z zewnetrznym radiem a radio p12 na prawde moim zdaniem ladnie gra na standardowych glosnikach Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez preston81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_sz_n Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja u siebie zamontowałem w radiu Line-in. Na innym forum przeczytałem jak tak przeróbkę zrobić - podpinamy się kablem poprzez kondensatorki do kładu scalonego TA8275H i wszystko gra Kiedyś też się męczyłem z transmiterem, ale jakość była okropna, a teraz podłączam tel. i jakość jest super. Zgadzam sie z preston81, ze CY100 to super radio - wkońcu Clarion to robił i nic lepszego nie potrzeba do słuchania muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterUK Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja u siebie zamontowałem w radiu Line-in. Na innym forum przeczytałem jak tak przeróbkę zrobić - podpinamy się kablem poprzez kondensatorki do kładu scalonego TA8275H i wszystko gra Kiedyś też się męczyłem z transmiterem, ale jakość była okropna, a teraz podłączam tel. i jakość jest super. Zgadzam sie z preston81, ze CY100 to super radio - wkońcu Clarion to robił i nic lepszego nie potrzeba do słuchania muzyki. Moglbys to podac w postaci schematu ? Ewentualnie podeslac linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_sz_n Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Wpisz w wyszukiwarce - line in clarion cy100 i masz w pierwszym linku całą przeróbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A próbował już ktoś może podłączyć Yatour YT-M06, cena atrakcyjna w porównaniu do xcarlinka bo 259 zł. Jestem bliski żeby się na to skusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 xcarlinka tez dostaniesz w tej cenie tylko trzeba poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Masz jakiś namiar? Bo rozglądam się i nic nie mogę trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacksss Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ja u siebie zamontowałem w radiu Line-in. Na innym forum przeczytałem jak tak przeróbkę zrobić - podpinamy się kablem poprzez kondensatorki do kładu scalonego TA8275H i wszystko gra Kiedyś też się męczyłem z transmiterem, ale jakość była okropna, a teraz podłączam tel. i jakość jest super. Zgadzam sie z preston81, ze CY100 to super radio - wkońcu Clarion to robił i nic lepszego nie potrzeba do słuchania muzyki. ja wlasnie w przyszly weekend zabieram sie za ta przerobke.. brak ulubionej muzy i audiobookow w trasie mnie dobija.. a mam ochote na sapkowskiego w drodze do pl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 no dobra line in ale jak to odpalic jako co ? nie ma przyciskow aux ani nic co by przekierowalo na ten podlaczony tel czy mp3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi