pele Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 witam jestem nowy więc jeżeli żle trafiłem z problemem to przepraszam rozkodowałem vin i wyszło mi coś takiego Kraj pochodzenia: ANGLIA co to dokładnie oznacza? czy to że kiedyś miał kierownicę po prawej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Spokojnie :-) większość (jeśli nie wszystkie) dostępnych w Europie Primer i Almer została wyprodukowana w Anglii. Nissan ma tam ogromną fabrykę. Możesz też podać cały VIN, zobaczymy co uda się wyciągnąć. Te dekodery online nie zawsze dają poprawne rezultaty. Edytowane 13 Marca 2013 przez nrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 SJNFBAN16U0525940 jeśli można to b. proszę piotr.pele@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 SJNFBAN16U0525940 jeśli można to b. proszę piotr.pele@wp.pl Witaj. Rozkodowałem Ci ten VIN tutaj : http://old.japancars.ru/cat/nissan/ ALMERA UK MAKE to normalka moja ma to samo a jest z polskiego salonu więc się nie martw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 dzięki ale klikam na ten link i wyświetla mi jakąś ruską stronę nissana i infiniti chodzi mi o dokładniejsze dane jak np. wyposażenie ale dzia za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Bo to jest ruska strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) to wszystko co udało mi się wyciągnąć na temat tego auta: Model : FATALEFN16EGA67E22 Model Series : N16E Prod.M/Y : 07/04 Color :#Z11 BLACK Int.Color : G GREY (FROM AUG 2002) BODY : 5 DOOR HATCHBACK ENGINE : QG18DE AREA : EUC EUROPE GROUP C POWER : 85KW GRADE : ELECTRICAL PLATFORM TYPE 2 TRANS : 5-SPEED MANUAL TRANSMISSION wyposażenie SIDE AND ASSIST AIRBAG FRONT ACTIVE HEADRESTS AUTO AIR CONDITIONING ACENTA SEAT FABRIC & DOOR TRIM FRONT SEAT BACK POCKETS BODY COLOURED POWER MIRRORS OUTSIDE TEMP SENSOR SPECS HOLDER FR MAP LAMPS SATIN CHROME INTERIOR DOOR HANDLES FULL RR DOOR SIDE TRIM CHROME EXTERIOR DOOR HANDLES FR & RR SEAT LIFTER ILLUMINATING SUNVISOR MIRROR EE ARMREST HMI CLUSTER-C 5' MONOCHROME DISPLAY DRIVE COMPUTER CD PLAYER + 6 SPEAKERS KEYLESS ENTRY COLOURED TAIGATE FINISHER 2 SPEED (VARIABLE) INTERMITTENT FR AND RR POWER WINDOWS CENTRAL DOOR LOCKING INTERIOR DOOR HANDLE LOCK/UNLOCK SWITCH FRONT FOG LAMPS ANTI-LOCK BRAKING SYSTEM BRAKE ASSIST ELECTRONIC BRAKE DISTRIBUTION REMOTE AUDIO SWITCHES (STEERING WHEEL MOUNTING) 195/16 TYRES, ALLOY WHEELS INST6:ALUMINIUM PAINTED NFORM SWITCH UNDERFLOOR CATALYZER (E4 EMISSIONS) MLDGC:F/MLDG-SIDE GUARD,BODY CLR REGEG:F/GER Edytowane 14 Marca 2013 przez nrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melsky Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jakby co to teraz juz bez problemu zarejestrujesz http://rynekczesci.com.pl/porady-i-aktualnosci/auta-z-anglii-legalnie-rejestrowane-w-polsce,52.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek735 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 O to teraz Angole podskoczą w cenach:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf77 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Do jazdy po mieście i autostradzie jest ok. Ale jak ktoś jeździ po miedzymiastowych to jest lipa z wyprzedzeniem. Wysłane z mojego GT-I9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 jakby co to teraz juz bez problemu zarejestrujesz http://rynekczesci.com.pl/porady-i-aktualnosci/auta-z-anglii-legalnie-rejestrowane-w-polsce,52.html Też dawałem dzień wcześniej taką wiadomość http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94676-trzeba-kupować-póki-tanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf77 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Teraz już nie jestem zainteresowany, bo zostaję w UK na stałe :-D Wysłane z mojego GT-I9300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi