Gość biedronka4610 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Posiadam primere z 2004 1,8B po lifcie.Czy ktos wie do czego jest to ustawienie,dodaję zdięcie.Z góry dziękuję. Witam ponownie.Zamieszczam kolejno zdięcia do tego ustawienia,Pierwszą czynnością jest przycisk info,oraz obracamy w prawo lewe pokrętło (volume). Edytowane 16 Marca 2013 przez biedronka4610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a czasem, nei odpowiada, za podgłaśnianie podczas jazdy?? w zalezności od prędkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Czy aby wejść w te ustawienia nie było wcześniej czegoś w stylu "light adjust" "light angle" lub coś podobnego ze słowem "light" lub "beam", bo jak tak to jest to regulacja kąta doświetlania zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biedronka4610 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Czy aby wejść w te ustawienia nie było wcześniej czegoś w stylu "light adjust" "light angle" lub coś podobnego ze słowem "light" lub "beam", bo jak tak to jest to regulacja kąta doświetlania zakrętów. Właśnie nie pamientam z jakiego ustawienia,na pewno są to systemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ustawianie kąta Wybierz +/- i ustaw w przypadku gdy auto wykonuje mniejszy/większy skręt niż aktualnie ustawione (mniejszy/większy należałoby przetłumaczyć jako ciaśniejszy/szerszy zakręt) Tak by się to tłumaczyło dosłownie, ja to tylko mogę dopasować do aktywnego doświetlania zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biedronka4610 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ustawianie kąta Wybierz +/- i ustaw w przypadku gdy auto wykonuje mniejszy/większy skręt niż aktualnie ustawione (mniejszy/większy należałoby przetłumaczyć jako ciaśniejszy/szerszy zakręt) Tak by się to tłumaczyło dosłownie, ja to tylko mogę dopasować do aktywnego doświetlania zakrętów. Skontroluje w jakie to było kolejne ustawienie,dodam zdięcia jak je wykonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Czy aby wejść w te ustawienia nie było wcześniej czegoś w stylu "light adjust" "light angle" lub coś podobnego ze słowem "light" lub "beam", bo jak tak to jest to regulacja kąta doświetlania zakrętów. Idąc Twoim tropem uznałbym to za doświetlenie pobocza ze względu na stronę kirownicykierunku jazdy. Może W anglikach jest taka opcja jak przyjadą do świata ludzi co by nie drażniczz oczu?? Edytowane 14 Marca 2013 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ogólnie chodzi chyba o ustawienie jakis kątów nie jest to opcja do spryskiwaczy xenonów? zeby je jakos ustawiac z automatu?? tylko gdybam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesny12 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Też mam taką opcje i jest to jakieś ustawienie nawigacji. Przypuszczam, że ustawia się tym naddawanie na zakrętach żeby GPS nie świrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 a czasem, nei odpowiada, za podgłaśnianie podczas jazdy?? w zalezności od prędkości? napisz jeszcze proszę w jaki sposób dobrałeś się do tego typu ustawień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja miałem w P11.144, trzeba było wcisnąć i przytrzymać pokrętło od włączania i dopiero przekręcić zapłon, pojawiały sie opcje dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja miałem w P11.144, trzeba było wcisnąć i przytrzymać pokrętło od włączania i dopiero przekręcić zapłon, pojawiały sie opcje dodatkowe Dino jakie pokrętło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 od włączania i głośności wchodzisz w ukryte opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 co Ty gadasz Opisuj mi tu jak to się robi dokładnie i jakie to opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 wkładasz bambosze bierzesz swojego ulubionego pilota z breloczkiem PlayBoy i idziesz do nismo, otwierasz central, łapiesz za klameczkę o wsiadasz do środka następnie, wciskasz pokrętło opisane wyżej, wkładasz kluczyk do stacyjki i przekręcasz, cały czas trzymając pokrętło, i ukazują sie ukryte opcje ustawień miedzy innymi zgłaśnianie radia podczas przyspieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 O przepraszam,nie mam breloczka z playboy'em lecz z nissmo i z shell'a Oto dowód. Przepraszam za jakość ale zdjęcie robione tosterem A i nie że się chwalę ale tak,mam oryginalnego Windowsa A na poważnie-idę sprawdzić bo akurat dzisiaj wstawiłem Primcie do garażu do domu a nie do blaszaka ) Niestety Dino ale nie działa )nic się nie pojawia ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 niemożliwe, trzymasz wciśnięte?? u mnie działało też mam ori windę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 a czekaj. wsiadam, wciskam pokrętło,trzymam wciśnięte,wkąłdam kluczyk do stacyjki, przekręcam na obieg prądu i po puszczeniu przycisku nic się nie dzieje tylko radio się włącza i muzyka gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 i nie zmienia się wyświetlacz???? przytrzymaj chwilę po przekręceniu na zapłon, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 no nic się nie dzieje próbowałem z trzymaniem 30 sek i nic zawsze po puszczeniu przycisku włącza się radio, napis nissan wait i zaczyna grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 wyłącz zapłon na włączonym radiu i wtedy zrób to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 też nie działa na właczonym nacisnąłem,wyciągnąłem kluczyk,wsadziłem spowrotem odczekałem 15 sek i też nic Może nie mam takie opcji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesny12 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jeżeli już chodzi o ustawienia komputera to może powiecie mi co to jest ta nie zaznaczona opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jeżeli już chodzi o ustawienia komputera to może powiecie mi co to jest ta nie zaznaczona opcja? jest to ekran samo diagnozy. Widzisz wszystkie podzespoły które można sprawdzić. Wciskając OK wchodzisz w dodatkowy ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesny12 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Pytałem o tą nie zaznaczoną opcje (bez zielonego kwadracika). A poza tym wciskając OK na jakiejkolwiek opcji pyta się o jakąś płyte DVD której nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi