Gość michol Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 problem jest taki, że nie działa grzanie fotela paseżera- kierowcy działa. Po włączeniu grzania kontrolka na przycisku sie zapala ale ciepła brak... gdzie szukać problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cww Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 problem jest taki, że nie działa grzanie fotela paseżera- kierowcy działa. Po włączeniu grzania kontrolka na przycisku sie zapala ale ciepła brak... gdzie szukać problemu? Witam Ja wprawdzie nie mam takich luksusów..., ale zaczął bym od sprawdzenia włącznika, przekaźnika, bezpiecznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michol Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 jutro mam zamiar się za to zabrać- myślałem że to może jakaś "typowa bolączka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.