Purtas_00 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witam, z góry sory ale to pierwszy post, powiedziedźcie mi czy istniej możliwość montarzu jakiegoś "sterownika" świateł ze jak odpalam silnik to autmatycznie sie włączą ? druga sprawa czy wymiana żarówek do podświelenia pokręteł na środku to jakaś skompliwkowana czyność ? dam rade sam to zrobic w garażu ? i czy K11 wychodziły z elektrycznymi lusterkami (podrzewane) coś podobnego ?? Może proste pytania, dla niektorych dosyć dziwne (głup..) ale mimo to je zadałem i licze na odpowiedź. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witamy nowego kolegę na forum. Za nim jednak otrzymasz jakieś odpowiedzi i porady, to fajnie by było gdybyś zapoznał się z tematem -->Dlaczego warto uzupełnić profil <-- a następnie go uzupełnić. Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purtas_00 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witamy nowego kolegę na forum. Za nim jednak otrzymasz jakieś odpowiedzi i porady, to fajnie by było gdybyś zapoznał się z tematem -->Dlaczego warto uzupełnić profil <-- a następnie go uzupełnić. Pozdrowionka. Zrobione teraz czekać na odpowiedzic tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Piszesz, że żaróweczka na 100% sprawna, więc pozostaje sprawdzenie, czy masz prądzik na stykach w gnieździe. Gdzieś na forum jest opis bezpieczników, lecz nie wiem czy jest taki sam do każdej K11, ale pewnie nie. Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris0086 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam nie ma żadnego sterownika świateł chyba ze chcesz światła do jazdy dziennej z automatem,bo inaczej to sie nazywa modyfikacja na własną rękę z elektryką,K11 nie wychodziły z elektrycznymi i podgrzewanymi lusterkami,jedynie co to wychodziły z klimatyzacją,elektrycznymi szybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purtas_00 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Kris0086 Dzięki wielkie za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibars Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak chcesz mieć automatyczne zapalanie swiateł, to polecam jakieś wynalazki z Allegro, zaś na forum CRX był jeden człowiek (jerr), co robił mikroporocesorowe urządzonka, które wykorzystywały włókna świateł długich puszczonych na jakieś 30% w roli świateł dziennych. Micra K11 (tak jak CRX zresztą) ma żarówki H4, więc wizualnie efekt jest trudny do odróżnienia od normlanie zapalonych świateł, a mamy dodtkową oszczędność i prądu i żarówek P.S. Micry K11 były robione w Anglii, jestem niemal pewien, że występowały z modułem dim/dip (przyciemnione/normalne), cos zbliżonego do świateł DRL, nie wiem jednak, czy włączały się one automatycznie. Jeśli tak, to powinno to być plug and play do Micry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.