Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przepływomierz

Foxkrzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem Primer 2.2 2005r i mam problem , zaóważyłem ze nie była dokrecona obejma od rury do przepływki odrazu wyczysciłem przepływke i dokręciłem obejmę na początku silnik miał problem z załapaniem ale zaskoczył zgasła kontrolka silnikia i chodzi ok , ale pojawił sie następnu problem teraz jak ruszam lub wrzucam bieg stuka mi dosyc głosno z okolicy silnka i czauję pod nogą jak pedał sprzęgła mi bije co to moze byc?

Poluzowałem tą obejmę i teraz już nie szarpie silnikiem i nie stuka ale jest słabsza jak by nie było! Co to może być ze jak układ jest szczelny to stuka coś jakby w silniku??

Morze podczas czyszczenia przepływki uszkodziłeś ją, są tam bardzo delikatne platynowe blaszki. Ja tak miałem w 1.9dci, podczas ruszania na

zimnym silniku chodził on jak traktor.

Masz zalawione kolo dwumasowe, przeplywka nie ma nic do tego, po to byla poluzowana, zeby nie bylo tego stukania i zebys ja kupil, wyrazy wspolczucia, na pocieszenie : to nie koniec twoich klopotow z P12-ka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...